Ik ben Jerry Meyer ik ben geïnteresseerd in nieuwe en innoverende Microsoft oplossingen. Ik ben graag bezig met de nieuwste trends van de Cloud zoals Office 365, Groups, AzureAD en SharePoint online. Een van mijn sterkste eigenschappen is het maken van de functionele vertaling tussen techniek en de business. Succes valt of staat wat mij betreft door enthousiasme, passie en betrokkenheid. Deze eigenschappen zijn merkbaar aanwezig in mijn werkhouding.
Ook Adoptie staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn motto is dan ook “Zonder adoptie is er geen succesvol project”.

Kennisgebieden, Kenmerken en houding:
– On-prem, Cloud en Hybrid Architectuur
– SharePoint, Office365, SCCM, Hyper-V , AzureAD
– Microsoft Teams, Office Groups, Planner en SharePoint online
– Adoptie, Training en Advies
– Thinks out of the box
– Sterk analytisch vermogen
– Geeft ook ongevraagd advies

Kijk ook op mijn LinkedIn voor Recent uitgevoerde projecten en opdrachten.

Mijn Missie

U wilt vooruit. Stilstaan is immers achteruitgang. Bij vooruitgang speelt automatisering een belangrijke rol. Samen met mijn relaties streeft ik voortdurend naar optimalisering en innovatie waarbij kwaliteit en cost of ownership centraal staat.

De  doelstelling hierbij is om samen met onze relaties toegang te geven tot een veilige omgeving waarbij innovatieve Cloud oplossingen centraal staat.

Mijn Visie

Ik zie mijn klanten niet als klant maar als Partner. Daarom bied ik enkel oplossingen aan waar ik zelf 100% achter sta. Mijn visie is dan ook “groeien doe je samen”.

Waar komt de naam BF IT Services vandaan

De naam BF IT services is de naam van het IT bedrijf wat mijn vader in 1995 heeft gestart onder de holding Datapos. De naam is in de familie gebleven en heeft mijn vader in 2014 aan mij overgedragen. Sindsdien gebruik ik de naam BF IT Services om mijn consultancy diensten aan te bieden.

In 2016 heb ik een nieuw logo geïntroduceerd en heb ik het bedrijf nieuw leven in geblazen.